Säkerhetssele med upplyst arbetsyta på köpet

4light säkerhetsselar är en svensk produkt utvecklad i Sverige. Den kom till av en tanke att öka säkerheten för MC-förare. Den färdiga produkten blev bättre än så. Förutom att belysningen ger ökad säkerhet ger den en belyst arbetsyta som extra funktion.

Idén är genialisk och enkel på samma gång. Selen passar alla som behöver synas för sin egen säkerhet och på köpet kommer en upplyst arbetsyta. Ingen behöver krångla med en ficklampa i ena handen och försöka jobba med en hand eller hålla ficklampan mellan knäna för att frigöra händerna. Med en sele som lyser upp är det enkelt att jobba handsfree. Det ökar arbetsförmågan och blir produktivt och säkert. En stor fördel med LED-belysningen är att det går att urskilja färger, något som är svårt med t ex en ficklampa.

4light selar finns i olika utförande för olika yrkesgrupper och användare; Worker, Biker och Trooper.

Konstruktören berättar:

Att åka hoj är en fantastisk känsla av frihet, men tyvärr förenat med stora risker. Ett stort problem är bristen på synlighet i trafiken.

En dag kom min son hem och berättade att han varit med om att nästan bli påkörd av en bilist i en korsning. ”Bilisten såg mig inte förrän det nästan var försent.” Omskakad av hans berättelse började jag fundera över hur man skulle kunna öka synligheten för dels mc-förare men även andra personer som vistas trafiknära som t.ex. vägarbetare, cyklister och fotgängare.

Det ledde till den första SeeMe-prototypen som efter ett antal förbättringar nu finns i olika utföranden och är färdig att lansera. Så låt oss hjälpa dig att rädda ditt och andras liv i trafiken.